Lussekatter med mera

Jag har knappt varit utanför dörren idag - minus blev till plus och det var grått och trist när jag vaknade, dessutom blåste det rätt rejält så jag tappade lusten att bege mig ut... Har istället möblerat om i sovrummet, läst en deckare samt satt igång med julbaket! Fast nu är det kris - frysen är alldeles för liten! Om jag riktigt pusslar kanske jag kan trycka in lussekatterna, men biskvierna är bara att glömma. Tar med dem på jobbet på måndag istället, alltid finns det väl någon som vill smaka...

   

image361

 

image364
 
Imorgon blir det promenad. Måste en sväng till jobbet och hämta en del papper. Jag ska till Bodø på litteraturseminarium på tisdag - tar tåget upp på måndag efter jobbet, och tillbaka tisdag kväll - och ska presentera ett litteraturprojekt som genomfördes förra hösten (samarbete mellan bl.a. folkbiblioteket och Vefsn vgs). Och på den tiden var jag ju inte med... så jag ska läsa in mig på projektrapporten. Borde förstås redan ha gjort det, men jag och "sista minuten" är goda vänner! Och så ska jag prata om det läsprojekt vi dragit igång i en klass nu i höst. Typiskt nog har jag lagts in som första programpunkt - hade varit skönt om någon av de andra skolorna varit före... har ingen aning om vad som förväntas. Jaja, jag pladdrar väl på som vanligt.

Sovrummet, förresten:

 

Nu kan man bara ramla ur sängen åt ena hållet... bra, eller hur, mamma? :)
Och så har jag äntligen fått upp de små nisse-tavlorna jag fick av mormor.

PS. Glöm våfflorna! Det är tydligt att man kan ha dem till kaffet i Sverige och att man kan äta dem till middag i Norge... så det är ingen svensk-norsk gränsdragning där. Kom förresten ihåg att vi fick kaffe och våfflor på en personalresa till Grundsunda för några år sen. Och det ligger definitivt i Sverige... :) 

PS.2. Missade både julmässa och fikainbjudan... synd...

Kommentarer
Postat av: Marie

Gokväll! Ojoj, vilka fina lussekatter du har bakat! Nu skulle du bott nära så man kunnat slinka över på en sådan! ;) Vet du när mamma såg dina bakverk blev hon även sugen på att se huset du bor i, så vid tillfälle kanske du kan lägga ut en bild på det eller maila en!

2007-11-25 @ 17:52:29
Postat av: Vikarien

Ååååååååååååååååh! Vilka lussebullar!!! Och biskvierna!!!!! Jag förstår om Läslustan inte kommer att vara sig lik i år...

2007-11-26 @ 15:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0