Var tog den här dagen vägen??

Jahaja. Klockan är halv fyra och arbetsdagen är slut. NOT. Jag blir kvar ett tag till. Ska ha hög-läsning/julmys med en klass imorgon bitti men har inte ens kommit fram till vilka texter jag ska läsa. Sen ska jag ha läsprojekt i en klass - prata biografier samt olika typer av faktatexter. Om jag förberett något än? Nej. Har inte ens tagit hand om dagens post!! Fattar inte riktigt hur dagen kunde gå så fort... Hade två lektioner efter lunch med en klass (bokprat + högläsning - kan kanske återanvända någon av de texterna imorgon) och sen har "mitt" ivriga idrottsgäng varit här i flera omgångar. Och då är det inte så lätt att koncentrera sig om annat! :) Fast de är urgulliga.

Missade jullunchen hos restaurangeleverna - den sammanföll med de inbokade lektionerna. Men de snälla lärarna sparade en jultallrik åt mig! Som jag inte hunnit smaka - passar bra med en matpaus nu, inan jag gör ett sista ryck för dagen. Sen har jag faktiskt bil idag - så det är bara att susa hem efteråt... :)

  Ser gott ut, eller hur?
_ _ _ _ _



Nej, det är naturligtvis inte lov att klottra på bibliotekets datorer, men när det är kärleks-förklaringar till bibliotekarien kan man ju inte låta bli att smälta... :) 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ähum. Kom just på en tänkbar förklaring till varför dagen gick så fort att jag inte hann med det jag tänkt. Bristande självdisciplin och klen prioriteringsförmåga... :)

2008-12-08 @ 16:06:54
Postat av: christer puuus

JENNNY<33333333333333



min kjære<3



Lykke til på hjemreisen min kjære svenske pus<3



2008-12-12 @ 13:20:41
Postat av: Øyvind N

Jenny<3 vi bi å savn d i helga:( buhu

2008-12-12 @ 13:27:42
Postat av: Jenny

Jahapp - nu är det kört! Några av charmtrollen har kommit över adressen till bloggen... :)





Jada jada, jeg kommer til å savne dere også! Ikke riv biblioteket mens jeg er borte...

2008-12-12 @ 13:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0