Tillbaka på ön

Jisses! Internetuppkopplingen härute på ön (via telefon) blir bara segare och segare. Försökte lägga ut nedanstående både igår kväll och imorse, men fick ge upp. Hoppas det funkar nu - tredje gången gillt! :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Finväder i Malå i onsdags:



Jag är kär! I en katt! :)
Närmare bestämt i morbror+sambos svartvita charmtroll...

När mamma fileade strömmingen vi hade med oss från Holmön blev Kisse väääldigt intresserad. Och antagligen ganska putt över att hon inte fick smaka... :)



Desto kungligare behandlades hon av mig och syrran, när vi glatt makade på oss så att hon skulle sova gott på vår madrass. Att det ledde till att syrran hamnade utanför madrassen och delvis på golvet - det är smällar man får ta... :)



Dessutom är Martin & Ias hundar jättemysiga, de också - även om de inte kom med på bild den här gången. För att inte tala om att det är himla trevligt att hälsa på i Brunträsk (trots att hela nordskandinaviens bestånd av myggor samlats i byn - och letar sig in i husen trots stängda dörrar och fönster...). Och så var vi ju hos mormor på Tjamstangården både på onsdag och torsdag - på onsdag följde hon med till Brunträsk på strömmingsmiddag (därav fileandet på morgonen) och på torsdag gjorde vi en utflykt till hembygdsgården:

   

Våran romrom!

 

Vi kom hem till Holmön igår morse - och här har det regnat ordentligt medan vi varit borta. Över 20 mm. Det ostadiga vädret fortsatte med regn och nordostlig vind under gårdagen, men idag har vi haft soligt och fint - tur, med tanke på att det var Holmödagen idag (marknadsdag vid hembygdsgården). Fast nu ikväll har det börjat regna igen - för en liten stund sen visade sig världens häftigaste regnbåge, jag tror nästan aldrig jag sett en så perfekt båge som är så stark från början till slut. Har tagit en massa kort! Väntar dock med att lägga ut dem här, annars lyckas jag aldrig publicera det här inlägget innan midnatt...

Godnatt! :)


 


Kommentarer
Postat av: Per och Sonja

Kisse har haft sötebrödsdagar. Sovit på madrassen i midsomras också (fast vi höll oss kvar på madrassen båda två). Och snart blir det dags igen ...

2008-07-13 @ 08:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0