Quiz och ett förtydligande

Aaaagh! Vi var såå nära att vinna en av quiz-omgångarna ikväll! Det retar mig fortfarande att jag inte kom ihåg att Tor var gift med Siv (asarna, ni vet). Pappa fnyser säkert när han får höra - för se, nordisk mytologi kan han en hel del om! Man hade ju bara hoppats att något av allt han berättat skulle ha fastnat lite bättre... :)
 _ _ _ _ _

Förtydligande angående mörkrädsla: det blev lite för enkelt att säga att jag inte är mörkrädd i stadsbebyggelse. Minns fortfarande med fasa när jag varit på anställningsintervju på Parkskolan i augusti -98 och skulle tillbaka till Sogndal. Flyget från Stockholm till Oslo var försenat så jag missade nattbussen till Sogn & Fjordane. Vandrade planlöst omkring i Oslo sent på fredags-kvällen och hade närmast panik. Alla jag mötte såg farliga ut och att övernatta på centralen (som var min första tanke) uteslöt jag raskt. Övertygad om att jag vilken minut som helst skulle bli överfallen rusade jag in på Radisson SAS Plaza, som var det enda hotell jag hittade, och betalade en himla massa pengar för att sova tryggt.
Och ärligt talat, det skulle inte falla mig in att nattvandra i Mosjøen centrum en sen helgkväll heller. Eller i nån annan stad, för den delen.

Då föredrar jag nog den läskiga skogen, trots allt... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0