Dancing Queen

... eller nä, inte drottning utan prinsessa! Och inte så mycket dans heller... fast lite blev det ju! :)



Vi hade alltså personalfest ikväll. Med kändisparty som ledord. Och jag föreställde kronprin-sessan Victoria. Framför allt när jag var yngre var det en del som påpekade att vi var lika, så jag körde på den linjen. Min egen 15 år gamla balklänning kommer jag dessvärre inte längre i (eller jo, det går, men den sitter så tajt att den säkert spricker om man sätter sig ner...). För syrran är det tvärtom, hennes 13 år gamla kreation är numera alldeles för stor. Men lagom till mig. Så jag fick låna. Tack, lillasyster!! Och tack till mamma, förstås, som sytt bådas våra klänningar.

Drottningen och prinsessorna har ju alltid en bild på kungen i ett band över axeln vid högtidliga sammanhang - alltså hade jag en bild på min pappa!



Kollegorna verkade uppskatta tilltaget. Det var en massa "hur mår ers höghet?", "behöver ni en livvakt?" och "vill prinsessan ha vin till maten?". Samt Du gamla, du fria som allsång. Skoj!! :)
Två av kollegorna kom som paparazzis och stack kamerorna under näsan på folk. Och en del kom som norska kändisar som jag dessvärre inte har koll på. Och en del kom i mörka solglasögon och med den attityden. För att inte tala om han som kom med hysteriskt blinkade brillor - som jag fick prova:



Vid 00.30-tiden var jag på väg att åka hem. Men hur det nu var så blev jag kvar en stund till... och en stund till... och hem kom jag inte förrän närmare halv fyra. Och jag var fortfarande uppe i varv så det var lika bra att blogga lite fast jag nog hellre borde lagt mig direkt.

Men nu måste jag sova! God natt! Eller god morgon, snarare... :)

Kommentarer
Postat av: May Britt

Hei.

Nå har jeg masse lesing å ta igjen her. Lenge siden jeg har vært og sett på siden din ettersom jeg rotet bort adressen. Det var morsomt på festen ja, heldigvis blir det ikke så ofte, for jeg blir litt sliten dagen etterpå-



Jeg la ikke merke til bildet av din pappa før jeg så bildet her. Det var jo en morsom detalj.

2008-10-27 @ 10:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0