Snöklädda fjäll

Köpte en digitaltermometer till jobbet för ett tag sen, ni vet en sån där med en sladd och en givare som man sticker ut genom fönstret. Problemet var bara att det var en vass kant på fönsterkarmen så när jag slog igen fönstret gick sladden av. Aaaaghh... så irriterande!! Men när man jobbar på en yrkesskola finns det alltid en lösning på problemen - i detta fall killarna som ska bli elektriker. Arne & Richard ryckte ut och vips funkade termometern igen. Och sen dess har det gått bra - men så har jag nog varit oförsiktig nån gång när jag vädrat, för se - plötsligt var sladden i det närmaste avsliten IGEN. Ny utryckning, denna gång av Arne & Christer. Tack! Nu LOVAR jag att vara mer försiktig hädanefter!!


_ _ _ _ _

Hade bilen på jobbet idag - iddes inte gå och släpa på sex burkar med biskvier (jodå, även idag renderade burkarna i personalrummets kylskåp nya beställningar). Och när jag nu ändå körde, och det var så himla fint väder, kom jag på att jag skulle ge mig av ut längs fjorden på foto-safari. Efter en stund tänkte jag att, vad fasen, jag kan ju köra ända ut till kusten, eller testa vart alla småvägar leder - det är ju ljust länge på kvällen! Glad i hågen trampade jag på gasen med ABBA dånandes på bilstereon - innan jag tvärbromsade när jag kom på fyra saker:

- kamerans minneskort är nästan fullt, inte plats för mer än en handfull bilder

- bensintanken var i det närmaste tom, inte kul med soppatorsk (nåja... det var väl inte sååå långt till närmsta bensinstation)

- jag kanske borde ätit middag innan jag gav mig iväg... blev skrubbsulten av blotta tanken...

- det är ju QUIZ ikväll!! Inte duger det då att lämna stan!!

Jag är mer än lovligt förvirrad för närvarande... eller kanske är det snarast ett normaltillstånd. Styrde kosan hemåt i alla fall.

Så när jag nu lagt ut bilderna ska jag snabbrepetera Afrikas länder, USAs stater samt kanske några obskyra småöar i Karibien. Håll tummarna!!

     

     



PS. Nu vet jag vad jag skulle vilja ha som ringsignal på min mobil:
introt till ABBAs Head over heels!!

PS.2. Mer om Bysprinten på NRK Nordlands hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0