Förkylt

Äsch. Vi blev tvungna att dra ner lite på takten idag - förkylda båda två (vet ingen i världen som nyser så högt som lillasyster). Så nån promenad upp till Mostjønna blev det inte (där ligger det en ny cache). Inget nytt försök vid Skihytta heller (där ligger det en cache som vi letade i september utan framgång). Och av de fyra skatter vi trots allt försökte oss på så hittade vi inte mer än - EN...: den vid minnesmärket i Knutli/Osen. Det gick mycket bättre i solsken än beckmörker! :)

Trots missade cacher var det i alla fall en strålande vacker dag - om än KALLT.
Temperaturen kröp ner till -18 som lägst.



  En geocachare "in action"! :)





I flera cacher har vi hittat TravelBugs (TB) - små figurer som färdas världen runt från cache till cache. En av dem vi hittade var Captain Bones:



Efter nästan ett halvår i en plastburk i skogen saknar han havet nåt alldeles fantastiskt så Eva ska ta honom med till Holmön. Kanske han får sig en drink också?? :)
_ _ _ _ _

Sista kvällen. Himmel så fort det här gick! Skjutsar Eva till Tärnaby imorgon eftermiddag - bussen till Umeå går därifrån vid fyratiden. Vi hoppas på en sista cache längs vägen, det finns en vid Laksforsen som vi ska försöka oss på.

Nu ska vi ha (ännu) en myskväll med levande ljus, fruktsallad och en bra film! :)



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0