Snuvade på segern...

Äntligen! Efter kvällens första quizomgång UTROPADES VI TILL SEGRARE!!!! Vi jublade - HÖGT - och fick gå fram och hämta vinsten: ett pizzapresentkort. HURRA HURRA HURRA! Men säg den lycka som varar... ett av de andra lagen - de som kom tvåa - lämnade in en protest för att deras svar blivit felrättade, och så fick de sig ett extra poäng. Och kom lika med oss. Och då blev det en utslagsfråga. Och då åkte vi dit. Vid vilken temperatur smälter uran? Jäkla skitfråga. Nu kommer jag aldrig att glömma att svaret är 1135 grader.

Och så fick vi lämna ifrån oss presentkortet... det sved.

Ännu jäkligare: det blev utslagsfråga också efter andra omgången. Vi var inte med bland topplagen den gången, men roade oss med att gissa på svaret ändå. Hur många människor bor det i Malawi, enligt norska Wikipedia? Och tror ni inte på fan att vi kom närmast! Varför fick vi inte den frågan när vi slogs om segern???

Pfffft. Andas lugnt. Djupa andetag. Det är bara en lek...

(MORR!)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ni skulle ju lagt in en MOTPROTEST!Jag menar,skidskyttarna lyckades ju med det,Björndalen fick ju till sist sin guldmedalj!BRA!!(ni kunde kanske nått nån slags förlikning,delat på pizzan kanske?)Varma kramar från ett kallt Sävar,minus 25 ,i morse!Brrr

2009-02-17 @ 11:37:16
Postat av: Jenny

Joodå, vi försökte oss på en motprotest. Mumlade nåt om "Tichonov-fasoner", när vi ändå höll på. Utan framgång... Pöh! :)

2009-02-17 @ 13:57:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0