Vi vann vi vann vi vann...

...NÄSTAN.

I första omgången delade vi förstaplatsen (!!!) med ett annat lag. För att skilja oss åt fick vi en utslagsfråga: Hur många kvadratkilometer är Sarpsborgs kommun? Ehhh. Äsch då. Här gällde det att komma närmast, men det gjorde vi alltså inte. Kunde de inte ha frågat om storleken på nån obskyr liten östat istället, typ Nauru eller Vanuatu? För de kan jag!!

Nya tag i andra omgången - men där gick det inte riktigt lika bra. Fast vi hamnade på en femteplats (av elva lag) så vi får väl ändå vara nöjda med kvällen.

På det stora hela borde vi kanske använt kollegans namn på vårt lag även denna vecka, för att i någon mån gottgöra för förra måndagens bottenplask. Men vi gjorde inte det... sorry! :)

Det var varmt på Onkel Oskar, proppat med folk, grav syrebrist - och vi satt alldeles intill den öppna spisen. Lägg förkylningen till detta - mitt huvud känns som en tryckkokare. Tur att jag har svalt (läs: svinkallt) i sovrummet... GOD NATT!

PS. Mest stolt ikväll blev jag över att - som enda deltagare i vårt lag - ha koll på antalet ministrar i den norska regeringen. Inte värst för en svenska!! :)

(de är 19, inklusive statsministern)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0