Jeppson

Vi har hälsat på Jeppson ikväll igen. Eller, okej då, egentligen hälsade vi på Kjell och Laila
- men det var det fyrfota charmtrollet som knyckte rätt mycket av uppmärksamheten... :)

   



Och så spelade vi ett jätteroligt sällskapsspel (som vi gett grannarna i julklapp): Kampen mellan man och kvinna. Det går ut på att tjejerna ska svara på typiska killfrågor (Finns det olja i en växellåda?, I vilket land tillverkas Jaguar och Rover?) och killarna ska svara på typiska tjejfrågor (Vilken typ av maträtt är en bouillabaise?, Vilket plagg avser en kvinna när hon säger "den lilla svarta"?). Det blev många glada skratt. Och jag vann!! :)
_ _ _ _ _

Förresten, har ju alldeles glömt att visa hur fint vårt nya tak i vardagsrummet på Holmön blev:

 

Samarbete - jag har köpt panelen, pappa har spikat upp den! :)
Istället för att ta ner taklisterna och i så fall skada de (relativt) nymålade väggarna, satte pappa upp ytterhörnlister längs väggarna. Det blev skitsnyggt!! Tidigare har vi haft ett vitmålat papperstak (gammalt...) men det började spricka häromåret och hade rämnat nästan från vägg till vägg.
_ _ _ _ _

Morgondagen blir min sista i Sävar för den här gången - fasen, vad två veckor går fort! Jag åker på lördag morgon, enligt planen via Malå för att äta lunch med mormor och morbror+sambo innan jag kör vidare mot gränsen. Skönt att få söndagen i Mosjøen innan jobbet börjar om igen på måndag.
Imorgon ska jag in till Umeå och fixa en faslig massa ärenden - hoppas mellandagsreahysterin hunnit avta...

Jodå, jag tvättade bilen idag! Om den blev helt ren vet jag inte, men i alla fall mindre smutsig. Fast det är ju risk att den fryser ihop fullständigt, här är det -13 nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0