Obama på plats

Oj. Har precis sett Barack Obama svära presidenteden. Antar att det är ett såpass historiskt ögonblick att man bör få det med sig. Himlars, vad mycket folk som är på plats i Washington D.C.! Och som taktfast skanderar hans namn. Inga tvivel om att han är populär.

Bara att hålla tummarna för att han blir en bra president. Förväntningarna är - MINST SAGT - höga...

Det är förresten flera som idag har kommenterat quizen och det faktum att jag kom ihåg vad hans döttrar heter men inte från vilken delstat han kommer (Hawaii) - det är ibland ganska otippat vad som fastnar i min klisterhjärna... och vad som ramlar ur direkt!
_ _ _ _ _

He he - Anna Lindmarker och Göran Rosenberg på TV4 diskuterade just vad som händer imorgon när Obama börjar på nya jobbet. Tydligen är det en tradition att den tillträdande presidenten då får ett brev från den avgående presidenten. "Vad kan det tänkas stå i det?" sa Lindmarker. "Gör inte som jag", föreslog Rosenberg. Tja, det kan man ju inbilla sig! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Jenny! Förstår inte riktigt vad som hände i måndagskväll. Det däe du vet med att sopa mattan. Glömde du sopen hemma, eller? Har du lärt dej av alla idrottsmän, så du har medaljen innan du börjar (hehe). Kundebara inte låta bli att jäklas. Kram.

2009-01-20 @ 19:20:44
Postat av: Jenny

Hej kära granne!

(jo, jag har räknat ut att det är du!)



Ehhh... vi började väldigt bra igår, men så kom det plötsligt så konstiga frågor... men nästa vecka - då tar vi dem!!! :)



Kram tillbaka!

2009-01-20 @ 19:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0