Ännu en promenad

Vaknade tidigt imorse och kom på att jag skulle ut och gå! Hade inte tänkt mig på nån lång-promenad - egentligen. Men hur det nu var knatade jag upp till TV-tornet, sen ner till centrum och bort til Gamle Øybrua, en vända förbi hamnen och så hem. Närmare fyra timmar... och 22117 steg (kom för en gångs skull ihåg stegräknaren). Startade kvart i åtta och kom hem lagom till lunch. Var klok nog att ta på överdragsbyxor idag - men vad hjälpte det? Uppe vid tornet ven vinden som bara den, det kändes som om jag stod där naken... BRRR!

Inte många kollegor som besöker Dolstadåsen, verkar det som. I boken i skolans trimkasse är det jag som står för fyra av de fem senaste noteringarna... fast det kommer ett nytt namn i boken idag, fick SMS från en kollega som undrade om jag ville följa med henne upp. Då var jag redan på väg hem och två turer till tornet på samma dag... njääää.

   

Hade nån slags tanke om att fotografera morgonljuset mot fjället - pöh. MULET!



  Byparken i Mosjøen gör sig bättre sommartid.. :)

Vid Gamle Øybrua:

     



  Färjan till Hundåla

Om solen tittade fram? Jo, just såpass - när jag var på väg hem...



Förresten - har ni sett! Italiens karta på Øyfjellet! Eller i alla fall definitivt en stövel... :)


_ _ _ _ _

Ringde på hos dem jag hyr av - internetuppkopplingen funkade inte tidigare idag, men det fixade de på ett nafs. Sen såg vi finalen i herrarnas sprinttävling från Estland, med FEM norrmän och en svensk. Men när det blev femdubbelt norskt i topp och sonen i huset skrattade belåtet - då gick jag ner till mig igen... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0