Bortkopplad

Inte så lätt att blogga för tillfället! Finns ingen internetuppkoppling i Sävar (jo, det gör det förstås, men inte hemma hos oss) så nu har jag tagit med datorn in till Umeå - på stadsbiblioteket måste det ju finnas trådlöst nät!! Men icke. Så jag fick boka in mig en halvtimme på en av de stationära datorerna. Blir inga bilder, men i alla fall en liten uppdatering.

Gick fint över fjället i lördags - men oj, så vintrigt det var!! Solen gnistrade i nysnön och det var otroligt vackert. Och jag var evinnerligen tacksam över vinterdäcken. Hade förresten kört i diket redan innan Trofors om det inte varit för dem - för det var bitvis isblankt på E6:an...

Mellanlandade som sagt i Malå och umgicks med släkten - och igår eftermiddag körde jag och mamma vidare ut mot kusten. Igår kväll var vi på bio och såg Flickan som lekte med elden. Skitbra!! Ser redan fram mot sista filmen... :)

Planerna för veckan är inte riktigt klara - ska hinna med en sväng ut till Holmön såklart, och så ska jag hälsa på i Övik. Och så ska bilen på service. Och... räknar med att semesterveckan kommer att svischa förbi!!

Nästa uppdatering? Ja, säg det. Från Holmön kanske???

Hm... bara att erkänna... jag är tämligen teknikberoende... hehe!


Kommentarer
Postat av: Ica

Grattis på namnsdagen Jenny! (idag 6/10)

2009-10-06 @ 08:01:24
URL: http://icah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0