Fynd

Jag och Unni fyndade på second hand igår (eller bruktbutikk som det kallas här).
De sålde böcker för 10:-/påsen!!! Här är mina fynd:



... till det facila priset av 50 öre/bok. Det ni!!! Hur många jag köpt för eget bruk och hur många jag köpt till jobbet? Hm... det är överfullt i mina egna bokhyllor så ja, jag erkänner - alltihop hamnar på bibblan.
Det är inte första gången jag haft jobbet i åtanke när jag varit på loppis - och skulle nu en av mina tidigare chefer (inga namn nämnda) råka läsa det här skulle det nog rynkas på en näsa. För se, det här är en sån där sak som jag fått kritik för - att jag "tänker alldeles för mycket på jobbet" och "inte kan koppla bort jobbet när jag är ledig". Vet inte det, jag. Jovisst, jag har jobbet i bakhuvudet. Inte alltid, men lite nu och då. Men när jag nu är så lyckligt lottad att jag har ett jobb som jag verkligen älskar, när jag ser fram emot att gå och jobba i stort sett varenda dag - är det då ett problem att jag fyndar begagnade böcker nån gång emellanåt??? Chefens åsikt var att mitt privatliv blev lidande. Ehhh??? Jobbet har aldrig gått ut över mitt privatliv - utom häromåret när omorganisationen och nedskärningarna i Örnsköldsvik gjorde mig frustrerad och förbannad dygnet runt. Men det gjorde jag ju nånting åt. Jag flyttade. Fast tror ni inte att jag fick en kommentar då också (inte från chefen, dock) om att man inte kan fly från problemen. Nähä? Joho!! Även om jag inte håller med om att jag "flydde från" - jag "flyttade till". Vilket är nåt helt annat.

Nog om det. Dags att slänga i sig lite frukost innan det bär av utåt kusten till för ett besök på ljusstöperiet. Vet att jag muttrat om den alltför tidiga starten på julhandeln men kanske jag trots detta trillar över några lämpliga julklappar...? :)
_ _ _ _ _

Backhoppning är ganska stort här i Vefsn, och varje år åker ett gäng till Sverige på läger
- närmare bestämt till Örnsköldsvik:



Intressant stavning av stadens namn... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0