Delikatess? Nja.

Hoppas jag inte retar upp nån nu... :)

Tjejerna i matsalen övertygade mig om att jag borde smaka på en lokal delikatess idag. Sveler med gomme. Joho. Jaha. Vad det smakade och såg ut som? Ihoprullad tunnpannkaka fylld med risgrynsgröt. Ungefär! :)
_ _ _ _ _

Svängde in på Shell på hemvägen för att köpa en lampa till bilen - upptäckte häromdagen att bara den ena strålkastaren lyste. Lyckades räkna ut vilken typ av lampa jag skulle köpa, men sen vet jag ju att det brukar vara ett helsike att komma åt att byta - på nyare bilar verkar det ofta som att allt är byggt upp runt just den lilla grunka som ska bytas... varpå man måste plocka bort en massa annat för att komma åt. Nu tror jag inte det är  illa med min bil, men jag har inte kollat än. Övervägde för en stund att sätta upp en hjälplös min och försöka charma nån av långtradarchaffisarna som stod bakom mig i kön att hjälpa mig... men... nä. De såg inte särskilt lättcharmade ut. Tror jag satsar på att ställa in mig hos nån av kollegorna imorgon istället!!
_ _ _ _ _

Nä, nu har jag pausat klart. Försöker tvinga mig igenom Veiledning i praksis, som enligt inledningen ska vara en grundläggande och enkel bok i ämnet. Jaså, så pass? Måste vara jag som är trögtänkt, då. Har bara hunnit ett par kapitel men tjorvar redan ihop begreppen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0