Hemma på ön

Sådärja, då kan semestern starta - jag är hemma på ön! :)

Kom till Sävar vid 23.30 igår - och tjohej, Rasmus var vaken!! Jag fick hålla goseklumpen en stund (och jösses som han har växt) innan vi allihop pallrade oss isäng. Mamma och jag var uppe före tuppen, det vill säga vid 5-snåret imorse, för att ta första färjan ut till ön. Då sov både Rasmus och hans föräldrar...

Väl ute på ön mötte pappa på kajen - men vi åkte inte hem direkt utan inväntade starten på årets Postrodd. Vilket visade sig bli en rumphuggen historia. Alltför mycket vind - från fel riktning - gjorde det omöjligt att ro/segla över Kvarken till Björkö, så båtarna rodde för syns skull ut ur Byviken för att sedan bogseras till Finland. Synd för alla de som förberett sig för rodden!



Jag har träffat en ny liten kompis idag. Som studsar runt på gårdsplanen härhemma och inte verkar särskilt folkskygg. Han har bland annat tuggat i sig en av mamma margueriter... :)



I övrigt har dagen ägnats åt att skruva isär vår gamla bäddsoffa för att få in den i friggeboden (smal dörr...), skruvat ihop densamma igen - samt skruvat ihop den nya. Som blev himla fin (bild en annan dag). När vi nu ändå var i farten, pappa och jag, så skruvade vi ihop min och Evas gamla spjälsäng också. Så Rasmus har nånstans att sova när han kommer hit! :)

Och så satt jag på verandan en stund och läste. Eller... jag somnade ifrån boken omgående. Känner att all den där ackumulerade tröttheten börjar göra sig gällande. Ska försöka sova mycket i sommar! (jaja, Marie, jag vet att du misstror mig, och med all rätt antagligen)

Hur som - när jag pallrade mig in var jag sådär lämpligt tomatröd i ansiktet. Jag är inte van med sommarsol!! Det har ju varit lite av den varan i nordnorge hittills i år.

Sen blev det en kvällspromenad också. Och mandeltårta. Och nu... ska jag gå ut till bagarstugan och lägga mig. God natt!

Kommentarer
Postat av: Marie

Du kan ju föra bok över dina sovtimmar i sommar så ska vi se vem som vinner. Du når enligt min gissning icke över 7 tim/natt i snitt under semestern. :) Men å andra sidan, det är ju dumt att sova bort ledigheten. Fast, det är värre att sova bort arbetstiden. ;)

2010-07-04 @ 22:39:41
Postat av: Natalie

Härliga bilder!

2010-07-04 @ 23:14:19
URL: http://natskun.blogg.se/
Postat av: Jenny

Njää... tror att snittet ligger på nånstans kring 5,5 timmar så långt... så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!! :)

2010-07-06 @ 22:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0