Helgen i bilder

Av dryga hundratalet bilder i helgen har... tja, vad ska jag tippa... typ 90% ett litet
charmtroll som huvudmotiv... :) :) Här är ett urval:




Rasmus fick smaka gröt för första gången - spännande! Och lite konstigt. Och väldigt kletigt...


Gosar med mormor




Mostertante som är bibliotekarie gläds åt bokintresset - även om det än så länge
handlar mera om att suga på omslaget än att läsa innehållet...




Ja, helgen har alltså mest ägnats åt den lilla familjen i Vännäsby. Jag sov över hos dem i torsdags natt, och i fredags var Eva och jag (och Rasmus såklart) på stan. Sen åt jag middag med Marie på Allstars (god mat och trevligt sällskap - japp, det här blir en tradition!!) innan jag körde till Sävar och sov hos mamma och pappa. Lördag styrde vi kosan mot Vännäsby igen, och var där hela dagen. Rasmus fick hoppa från famn till famn inte olik en vandringspokal... :)

Han har förresten fått sin första tand i helgen! Och sin andra!! Små sylvassa gaddar - jag känner rent hur plågsamt det kan bli för Eva om han kommer på att han ska bita till när hon ammar...

Vi fick middag innan vi åkte. Vad vi åt? Att det är november hindrade inte Rickard från att grilla!! :) Supergott var det.

Och så hann jag förbi en sväng igår förmiddag också, innan jag körde västerut. Hade ingen större lust att lämna den lille plutten...











Kallt på färden - som lägst -26, i Joeström. Och när jag kollade prognosen igår kväll på yr.no verkar det som att det ska bli kallare och kallare - och kallare. Hela veckan. Såg vissa likheter med Day after tomorrow som jag slötittade på. Och plötsligt blev det fart på mig - så nu har jag letat fram BÅDE långkalsonger och överdragsbyxor!! :) Fast det var inte mer än -12 när jag gick till jobbet imorse. Ingen fara! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0