Ut och gå



Yess!!! Idag tog jag mig i kragen och struntade i bilen. Knatade hemifrån 06.40 och var
på jobbet 07.45. Med massor av luft i lungorna och lätt förfrusna öron... :)



Jodå - jag gick hem också! Och det gick faktiskt helt OK, även om Kulstadliabacken tog emot.

Förresten är det helt rätt tid att låta bilen stå. Massa is på rutorna!
_ _ _ _ _

- Wow, det där är de tuffaste örhängen jag nånsin sett!! utbrast en av eleverna idag. Och en hel hoper andra har också sett dem. Och jo, jag tycker ju själv att de är rätt fräna...


_ _ _ _ _

Håller möjligen - äntligen!! - på att komma i bokläsningshumör igen. Det har varit lite dåligt på den fronten ett tag. Men nu läser jag en ungdomsbok av Bear Grylls (friluftsmänniska och äventyrare - en engelsk motsvarighet till Lars Monsen, med eget TV-program på Discovery). Det är eleverna som bett mig skaffa hans böcker, så jag köpte in ett par av överlevnads-handböckerna - men också ett par ungdomsböcker. Way of the wolf, som jag nu kommit ungefär halvvägs i, påminner en del om Gary Paulsens Yxan. Inte alls så dum! :)

Men sen har jag lånat hem två andra ungdomsböcker också. Och jag kastar längtansfulla blickar mot Fugl Føniks, den tredje och sista boken i serien om Katniss av Suzanne Collins. Plus Snakehead av Anthony Horowitz - länge sen jag läste om Alex Rider, så jag ska fortsätta där jag slutade senast.

Om väderprognosen stämmer kan det kanske hända att jag kan sitta ute på verandan och läsa i höstsolen i helgen. Gleder meg! :)
_ _ _ _ _

I Sävar bor en liten liten tjej som heter Olivia. Igår träffade hon en liten kille som heter Rasmus. VÅRAN Rasmus!!! Scrolla neråt en bit på Olivias mammas blogg så dyker han upp! :) Lille goseklumpen!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0