Stora fötter...

Jag har gjort det - igen...! Visade ett gäng nya elever runt i bibblan idag, och sa att jag hjälper dem med "nästan allt" - exemplifierat med att jag på förra jobbet t.o.m. lånade ut skorna till en tjej som blött upp sina på gympan. Trots att hon hade strl 37 medan jag har 44:or och att det såg lite lustigt ut. Och det enda som dagens elever kommer ihåg av mötet med bibliotekarien är antagligen hennes stora fötter... hm. Borde kanske ta ett annat exempel?? :)
_ _ _ _ _

Äntligen har jag kommit igång med omplanteringen av mina blommor! Vilket jag hade tänkt göra i maj - eller allra senast innan jag åkte hem på semester. Men icke då!! Det hann jag inte.



Nåväl - bättre sent än aldrig!! Fast jag hann inte alla nu heller - det blev för mörkt ute på verandan (jo, jag håller till ute, det blir mindre grisigt på det viset men å andra sidan blir det en himla massa spring fram och tillbaka). Har räknat över dem nu och 19 är omplanterade, 10 återstår. Plus 5 som jag inte tänker bry mig om (de fick lite ny jord för ett tag sen). Problem: det är FULLT!! Jag har inte PLATS för så här många blommor!! Måste lära mig att inte köpa nya. Eller åtminstone slänga en gammal när jag kommer hem med en ny. Och sen låta bli att plantera isär dem... :) 
_ _ _ _ _

Mer effektivt än Joe Labero - dimman som ibland lägger sig som ett lock över stan:

 
_ _ _ _ _

Nä, Jean, du får inte min vepa, jag ska nog hitta nånstans att hänga upp den!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0