Bibliotekschef

Jojo, fint ska det vara! Jag har gått och blivit bibliotekschef!!

Eller bibliotekleder, som den korrekta titeln lyder. Vad det innebär? Jo, Mosjøen vgs består ju av tre enheter (tidigare tre självständiga skolor) och det finns ett bibliotek på varje ställe. Från och med 1/8 har biblioteksverksamheten omorganiserats, så istället för att varje bibliotek ligger under studierektor på respektive enhet, har vi nu blivit en egen avdelning med en egen ledare.

Och den ledaren, det är jag.

Så nu ska jag ha övergripande ansvar för ekonomi, verksamhet och personal. Vilket innebär att mina två bibliotekariekollegor får mig som sin närmaste överordnade.

Spännande. Och lite läskigt. Men vi har tre väldigt olika bibliotek, med olika utbildningar och till dels väldigt olika behov, så vi kommer att fortsätta jobba tämligen självständigt. Jag får mer nån slags koordinerande roll.

Vet ni - för att fira (eller vad man nu ska kalla det, jag vet fortfarande inte hur jag ska känna inför utmaningen) så bestämde jag mig för att köpa en tavla som jag spanat på i många år. Bohus har sommarrea och då kunde det ju passa. Tyckte när jag kom dit att tavlan inte riktigt såg ut som jag mindes, men tänkte att "jamen, jag minns säkert fel". Kom hem och satte mig ned och betraktade den. Nää. Inte rätt! Den tavla jag köpte går i en gråare och mer regntung färgskala, och så är det fel fyr! Så här ska den se ut:



Så jag ska lämna tillbaka den andra. Nu var det visserligen den sista de hade kvar, men då får jag hellre vänta tills rätt tavla dyker upp igen.

Kommentarer
Postat av: Marie

Grattis igen! Det kommer säkert att gå jättebra det där!

2011-08-05 @ 20:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0