Mosjøen från ovan

Jisses. Värmebölja! När jag vaknade imorse var det redan +22 i skuggan! Ska tilläggas att jag sov längre än jag gjort på överskådlig tid och inte klev upp förrän strax efter kl 9, men ändå... :)

Om yr.no hade haft rätt i sin prognos så hade min helgplanering varit helt rätt - men eftersom de som vanligt bommade en aning sitter jag på jobbet ett par timmar trots det strålande vädret. Borde naturligtvis varit här igår när det var mulet, men som det såg ut igår skulle det bli regn idag... hmpf.

Nåja, trots det delvis mulna vädret igår så begav jag mig ut på en liten tur - hade tänkt TV-tornet men valde en annan stig uppe på Dolstadåsen och hamnade så småningom på den plats som helt enkelt kallas Panorama.

Och här är orsaken till det namnet! :)


Alcoa, aluminiumfabriken som är en av stans största arbetsgivare


Vefsnan, anrik laxälv som dock för tillfället behandlas med rotenon




Världens bästa arbetsplats! :)


Kulstadlia - med "mitt" hus lite ovanför mitten av bilden
_ _ _ _ _

Nehej, det här duger inte, jag sitter ju inte på jobbet för att blogga! Ska plasta 40 böcker, kopiera/laminera/sätta upp busstidtabellerna på anslagstavlan utanför bibblan samt fixa läroböcker till Brua. Skulle egentligen städat upp i alla filer på skolans hemsida också - alltså, det ser OK ut på hemsidan, men allt det där som ligger bakom är en salig röra. Vi är flera som ingår i webredaktionen och som har gjort saker och ting på lite olika vis och dessutom är det kvar en del gammalt sen vi var tre skolor med varsin hemsida - och jag har lovat strukturera om alla filerna. Vilket, enligt avtal, ska ske på övertid (ja, när annars skulle jag hinna det?!). Så jag har sagt att jag tar en hel lördag eller söndag och gör jobbet. Men inte idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0