Pang!

Hur tänkte jag egentligen? Igår skrev jag att att idag skulle vara den sista dagen "innan det brakar lös". Jo tjena. Det har inte alls varit lugnet före stormen - för det har stormat hela dagen! En strid ström av kollegor, sista-minuten-läroboksbeställningar, telefonsamtal, mail till höger och vänster, fåfänga försök att beta av den där saker-att-göra-listan (den är fortfarande sorgligt intakt), frustration över att fylket gjort om inloggningen till skolans hemsida så att jag inte kommer åt att göra uppdateringar - med mera, med mera.

Och till råga på allt fick jag två hela kartonger med böcker från bokhandeln. Som jag ska hinna plasta innan skolstart. Och hela morgondagen går bort, för då ska alla anställda ha en gemensam planeringsdag.

Känner att jag fortfarande går och biter ihop käkarna. Och huvudvärken har kommit krypande, eftersom jag (att jag aldrig lär mig!) har druckit alldeles för lite vatten idag. Stress stress...

Så ikväll gör jag ingenting. Verkligen ingenting. Hade tänkt gå en promenad och få lite frisk luft
- men jag tror det får bli en annan dag.

Men missförstå mig inte - jag ser verkligen fram emot att skolan ska komma igång. För det är ju kontakten med eleverna som gör det här jobbet så fantastiskt!


Ett sommarminne...
_ _ _ _ _

PS. Ni vet ju att jag brukar fnissa åt konstiga norska namn. Nu har jag snubblat över ännu ett: Fin Gnatt, sportreporter på norska TV2...! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0