Hanedager

Det är marknad i Mosjøen i helgen. Och fotbollsturnering för barn och ungdomar. Full fart i stan med andra ord! Jag och Unni gick en vända bland marknadsstånden och i affärerna. Mitt enda ärende var att köpa ett par tvålar på muséet (en av kompisarna i Övik har bett mig fixa - de säljs bara på ett par ställen i landet och turligt nog är Mosjøen ett av dem). Meeen... det blev lite annat också. En regnjacka (nedsatt från 549:- till 100:-, ett kap med andra ord - och fin är den!). Ett par böcker. Några småpryttlar på Röda korsets loppis. Lite ditt och datt på Nille som hade 70% rea på en massa grejer. Tja... det var väl det mesta.

Släpade runt på kameran hela dagen - men glömde ta kort!! Så då backar vi helt enkelt tillbaka till förra helgen, och utsikten från Unnis balkong:







Planerna för morgondagen? Har tänkt städa lägenheten, tvätta kläder samt fixa det mesta av packningen inför semestern. Visst, jag åker inte förrän på fredag - men räknar med maratondagar på jobbet nästa vecka, och då är det lika bra att inte ha packningsbestyren kvar på torsdag kväll. Det här är tjejen som hatar att packa...

... så om det skulle råka bli sol är risken överhängande att jag hamnar på verandan med en bok istället. Har kommit drygt halvvägs i Peter Robinsons Bad boy, och den är lika bra som alla de andra böckerna i serien.
_ _ _ _ _

Såg The Tourist igår kväll. Rätt bra! Lite knixig handling - påminner en smula om en annan av Angelina Jolies filmer, Salt. Inte lika våldsam (faktiskt bara 11 års åldersgräns), men i alla fall.



Jag har lånat hem The King's Speech också, ska se den innan helgen är slut.
Hoppas den är så bra som Oscarstatyetterna utlovar! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0