Ljusa nätter

Suveränt trevlig klassträff igår!!! Jättekul att träffa de andra, god mat, härlig stämning, många minnen. Men var har tiden tagit vägen? Vi har ju inte blivit ett år äldre! :)



Kom hem till Sävar 03.15... efter att ha tagit en omväg till Johannisfors för att fotografera solen på väg upp. Hann sova dryga två timmar innan det var dags att kliva upp igen. Pappa ringde och rapporterade om tilltagande nordostliga vindar och risk för åska, så efter lite resonerande fram och tillbaka ställde jag in resan till Holmön. Jag vet, jag vet - jag är ingen tuffing på sjön, i alla fall inte när det gäller den gula skorven som trafikerar Västra Kvarken... Körde hursomhelst ner till Norrfjärden och lastade en del grejer som skulle ut till ön. Sen sov jag ett par timmar till innan det blev en vända på stan (har satt nåt slags personligt inköpsrekord - TRE par byxor på en kvart!!), och så vidare mot Vännäsby.



Nu är det definitivt dags att sova ett par timmar. Vänder hemåt (jaja, hemma här och hemma där) i tid för att hinna till quizen.

God natt!

PS. Nu går det att andas igen. Det var +32 igår, bara +12 nu. Bara vänta, snart klagar jag på att det är för kallt... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0