Mera storm

Det blåser fortfarande - toppnoteringen under natten var 21 m/s. Och det föll närmare 30 mm regn. På väg till jobbet nu på morgonen vräkte det ner en blandning av regn och hagel - mest på tvärs.

Och på Krutfjellet har det gått ras!! Läs mer i Helgeland Arbeiderblad. Det är alltså den vägen jag kör när jag ska till Sverige. Håll nu alla tummar för att det här skitvädret ger sig innan nästa helg när jag ska hem...

Den här sidan är förresten A och O för oss som ibland färdas på fjällövergångarna.

Och Marie - var glad att du stannade i Umeå! Vi tar upptäcktsfärden runt på Helgeland en annan gång när det inte är livsfarligt att vistas utomhus! :)
_ _ _ _ _

De senaste dagarna har IT-killarna fixat storbilds-TV i matsalen. Lite halvsvårt att koncentrera sig med både skid-VM och skidskyttedito i bakgrunden - emellanåt har jag bara varit tvungen att gå ut och titta. Så jag fick med mig damernas sprintstafettguld, och silvret igår. Undrar hur det går för killarna idag...?

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, det var nog klokt att inte vara ute och åka i helgen. Det ser inte kul ut det där vädret! Bättre med utflykter när det är läge för att sitta ute och äte goda baguetter! Vi spar och då har vi kvar!

2011-03-06 @ 14:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0