Höstlov

Ibland har man tur! Jag stannade och tankade på väg till jobbet imorse. Och i samma ögonblick som jag lyfte tankhantaget så rasslade det till och så gick priset ner! Från 14,08 till 13,80. Inte dumt! :)

Nu har jag nedräkning, kör mot Sverige om ett par timmar - det är ju höstlov här torsdag-fredag. Stannar och sover hos goseklumpen och hans föräldrar inatt, sen ut till Holmön imorgon bitti (om det inte blåser för mycket), iland imorgon kväll, tillbaka till Vännäsby för att sitta barnvakt när E & R går på sitt livs första föräldramöte (gossen har ju faktiskt inte ens börjat på dagis), sen shoppa järnet på fredag (allt från blockchoklad till nya regnbyxor oxh en bärbar dator till mamma), så middag med Marie på fredagkväll, och sen en familjedag på lördag. Och så vänder jag tillbaka på söndag.

Och så får jag ägna nästa vecka åt att återhämta mig... :) :)

Lilleman är nyopererad. Han föddes ju med extrautrustning - sex tår på varje fot:



... och det är opraktiskt i längden. I maj opererades den ena extratån bort, och igår den andra.
Här pustar han ut när det hela är över:



Nu återstår bara tre veckor med gips... kan tänka mig att han kommer bli irriterad emellanåt när han inte kan klättra och springa som vanligt. Å andra sidan är han en otroligt glad liten skit så bäst vad det är går det helt utan problem! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0