Morgonrodnad



... men sen blev det inte mer. Nu är det grått och innan kvällen utlovas mer regn.

Jag hade tänkt vara effektiv igår kväll - tvätta, torka golv och förbereda för helgens rivstart på biskvibakarfronten. Jo, pyttsan. Hamnade i soffan med världens huvudvärk. Varenda gång jag försökte sätta mig upp blixtrade det till. Lyckades kravla mig isäng vid 2-tiden inatt.

Men idag mår jag bra! Så nu satsar jag på att sätta fart ikväll istället! :)
_ _ _ _ _

På jobbet har det varit ketchupeffekt. Igår var det väldigt, väldigt lugnt - knappt en själ som kom för att jobba eller låna böcker (så då hann jag plasta och registrera en hel kartong med nya böcker). Idag har det varit knökfullt helt fram till nu (för nu är det lunchrast): flera gäng som har suttit och jobbat med gruppuppgifter i norska, en klass som jag presenterat skönlitteratur för, ett gäng som kom för att låna sina sedvanliga fredagsböcker (specialklass som har lästimme varje fredag), ett par killar som skulle låna film som baserats på böcker (också det i norskämnet) - och mitt i allt detta en klass som jag skulle ha biblioteksintroduktion med. Misstänker att de fick ett förfärligt förvirrat intryck av stället... dessutom kunde jag inte ta med dem runt och visa tidningshörnan, filmhyllan, LL-hyllan etc eftersom det var så fullt överallt. Jaja. The more, the merrier?! :)
_ _ _ _ _

Förresten, det var inte frosten som tog min fina solros. Vinden hann före...


Kommentarer
Postat av: Marie

Det är lite coolt att det som alltid finns någon form av väderförklaring till saker som händer hos dig. Frosten tog inte solrosen utan vinden. Det är som ett väderäventyr att läsa din blogg!

2011-10-14 @ 18:49:11
Postat av: Jenny

Tja, jag kanske borde blivit meteorolog... :)

2011-10-14 @ 21:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0