Mr Eurovision

Nu har jag bestämt mig. Egentligen är jag väldigt, väldigt sugen på att köra till Stensele på torsdag och gå på konsert, men med tanke på att temperaturen närmar sig nollstrecket och att väderprognosen pekar på minusgrader över fjället (i kombination med nederbörd), inser jag att det nog är bäst att stanna hemma.
Men det hade varit kul att se Johnny Logan live!! I många år var jag nog att betrakta som schlagernörd - och jodå, jag tycker fortfarande det är kul med melodifestivalen även om jag inte är fullt så entusiastisk som förr. Och om det finns något sådant som en Mr Eurovision, då är det just Johnny Logan. Han är unik då han vunnit tävlingen tre gånger - två gånger som artist (1980 med What's another year och 1987 med Hold me now) och en gång som låtskrivare (1992 med Why me). Och just nu turnerar han alltså i Sverige! Att han inte är lika stor som på den tiden det begav sig är tydligt, för då hade han knappast dragit på kyrko(!)turné på orter som Stensele och Bureå tillsammans med ett svenskt dansband... 

Med Johnnys fantastiska röst får vi höra allt från schlagerhits till gospel. Kompbandet Roosarna har lång erfarenhet av kyrkokonserter så vi kan lova en upplevelse som ni sent kommer att glömma. Det här är första och kanske enda gången vi får uppleva konserter som dessa i Sverige. 

Hm. Kommer antagligen ångra mig. Men att köra mellan 50 och 60 mil i höstmörkret för en drygt timslång konsert... äsch, jag får hålla tummarna för att det dyker upp nåt intressant arrangement på närmare håll istället!

Och så kan man ju alltid uppleva Mr Logan på YouTube.
Alltså, i 1987-tappning liknar han Patrick Swayze, tycker ni inte? :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0