Rött

Nä, golvläggaren dök aldrig upp idag. Kanske lika bra det, eftersom jag inte riktigt klarat att bestämma mig... ska fråga honom när han kommer om de prover jag fått är de enda som finns att välja på. Det vore ju kul med ett lite annorlunda golv och inte ett sånt där typiskt institutionsspräckligt. Men det lär ju stupa på priset om inte annat.

Hur som - med det urval jag har till förfogande vacklar jag nu mellan det jag skrev om igår; ett förhållandevis diskret beigebrunt golv - eller att busa till det med ett rött. Verkligen RÖTT:



Med nästan vita väggar (jaja, caffe latte då), vita bokhyllor, vita fönsterkarmar - ja, då kanske det behövs en färgklick? Känns som att det kan bli menlöst med ett beigeaktigt golv. Å andra sidan kan det hända att ett rött golv blir lite... mycket. Har testat idén på folk idag och reaktionerna varierar men de flesta är positiva. "Vad häftigt!" har flera sagt. Vi får se...! :)
_ _ _ _ _

Imorgon smäller det. Bysprinten. Snön är på plats på gågatan!!



Och jag har letat rätt på min svenska flagga. Heja Sverige!

Bysprinten sänds förresten live på nätet - här. Följ med! :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Om du är tveksam är mitt tips neutral färg på det som är svårutbytt och färg på det lösa, gardiner, tavlor, kuddar, kanske tom möbler. Rött golv såg snyggt ut, men det lär vara rött länge. Din tanke om enhetliga golv lät smart. Ta före- och efterbilder hur som helst så vi får se! Lycka till i Bysprinten! Mål? Större bild i tidningen i år! Heja!

2012-04-28 @ 00:48:55
Postat av: Jenny

Nja, den gången förde jag en ganska anonym tillvaro vid spåret, trots vad jag trodde var en strategisk placering vid filmkameran... :)



Golvvalet blir en liten rysare - återkommer när beslutet är fattat!

2012-04-28 @ 19:44:17
Postat av: Marie

Det blir spännande att följa golvrysaren! ;)

2012-04-28 @ 20:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0