Jobb jobb jobb

Hade nån slags plan om att skriva massor på bloggen ikväll - men hu, så trött jag är! Det får bli en annan dag... :)
 
Fast förresten, jag kan ju berätta att det blev en positiv överraskning att gå igenom läromedelsförrådet idag - inte bara hann jag göra det innan strömmen försvann (det blev mörkt först vid 11-snåret), men det visade sig också att skadorna inte var så omfattande som jag befarat. Tack vare att alla mina läroböcker är plastade har vattnet inte sugits upp i travarna med böcker, så det var bara den nedersta boken i varje trave som var våt. Totalt rör det sig om drygt 100 böcker som måste kastas och ersättas. Puh!!
 

Men det jag skrev igår om att det ännu inte börjat lukta inne i magasinet... well... det uttalandet tar jag tillbaka. Till och med med mitt eländiga luktsinne kunde jag känna att något inte var som det skulle. Och jodå, en del av de våta böckerna hade börjat anta en grönaktig nyans... uäck. Bort med dem!!
 
Imorgon satsar jag på att börja flytta tillbaka biblioteket (och ja, det lär väl ta resten av veckan, typ). Ska bara invänta att vaktmästaren spikar fast golvlisterna först. Och så får vi hjälpas åt att bära in hyllorna. Och så måste jag räkna ut hur jag vill ha det nu när det är mer plats i bibblan. Gjorde en ritning redan ifjol, hoppas den går att omsätta i praktiken...!
 
 
 
Mer plats! :)
 
... för så här såg det ju ut innan. Att det lämnats kvar en kant längst upp under taket beror på att det är en skena med massor av elkablar där, som vi tyckte det var enklast att styra undan
 
Och skulle jag känna mig sysslolös kan jag alltid ta mig an de 16 kartongerna med nya läroböcker som bokhandeln levererade idag. I år har jag bett att få dem plastade, jag hinner inte göra det själv, men de ska fortfarande stämplas och förses med streckkoder, och så ska de ju läggas in i bibliotekssystemet - när strömmen kommer tillbaka.
 
 
Nu: ryggläge på soffan. God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0