Gardinbyte

Puh! När syrran skickade en bild som visade att hon redan fått på plats julgardinerna:
 
 
... ja, då kunde ju inte jag vara sämre. Har inte bytt gardiner en enda gång sen jag flyttade in i lägenheten för fem år sen (jag skojar inte - fast jag har åtminstone tvättat dem en gång, när det stänkte julmust på dem för ett par år sen...). Men nu var det dags - svängde in på Europris i eftermiddags och köpte ett par röda julgardiner som jag spanat på ett tag.
 
Bland det värsta jag vet är att stryka gardiner, så jag funderade på att skjuta upp hela företaget tills imorgon... men så tog jag mig i kragen. Tog typ 45 min att stryka dem - de var inte precis samarbetsvilliga.
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Ännu lite senare, med hela jungeln på plats:
 
 
Alltså, om jag nu inte har så stort intresse för gardiner så gillar jag krukväxter desto mer! Fast vintertid blir det överfullt i vardagsrummet då jag livräddar de stackars växter som står i sovrummet. De har annars en tendens att frysa när jag sätter fönstret på glänt (och nu som det ska bli temperaturer neråt -20 de närmaste dagarna är det hög tid att flytta på dem).
 
Intressant att notera - på gardinförpackningen informeras om att de inte tål att utsättas för öppen eld. Nehej? Really?? :)
 
 
Nä, nu är det väl bäst att kravla isäng. Huvudet har dunkat sen i eftermiddags (migränkänning... den gav sig ganska snabbt sen jag petat i mig två Eeze, men "vanlig" huvudvärk kommer efteråt som ett brev på posten). Dessutom: igår kväll gjorde jag tabben att lägga mig på soffan för att se en deckare (se där, jag minns inte ens vilken - antagligen The Mentalist eller Sporløst forsvunnet) - och vaknade halv två inatt. Borstade tänderna, gick och la mig i sängen - och var plötsligt klarvaken. Grr. Ska inte upprepas, så - god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0