Julbord

Hm. Tror snart att jag behöver en helg då jag bara latar mig, ligger på soffan och läser en god bok, ser en film eller två och inte gör nån nytta ALLS. Fast de gånger jag försöker brukar det sluta med att jag får dåligt samvete över allt jag borde gjort. Jaja, i biskvibakartider är det hursomhelst inte aktuellt... satsar på nån gång efter jul... :)
 
Well. Den här helgen började med julbord med jobbet igår. På HIAS. Trevliga lokaler, trevligt sällskap, god mat! (även om norskt julbord inte kan jämföras med svenskt, fast det ska jag inte skriva mer om, vill inte trampa nån på tårna, hehe) Jag hade egentligen inte tänkt stanna så länge, men hur det nu var så kom jag inte hem förrän strax efter två inatt. Och jag misstänkte att det här kunde bli en ny helg med talförbud då rösten som justsåpass återhämtat sig efter förkylningen fick sig en ny knäck efter ivrigt konverserande - med drygt 80 festdeltagare (kollegor + partners) och ett gäng musiker som ljudkuliss fick man ta i för att göra sig hörd... Men även om rösten är rosslig så håller den! :)
 
Idag har jag bakat pepparkakor (500), biskvibottnar (100) och en tårta. Och så har jag varit och gratulerat världens bästa Unni på födelsedagen! HIPP HURRA!!
 
Imorgon tänker jag mig en repris av baket, minus tårtan, plus biskvifyllning. Och kanske en promenad - det sägs att solen ska titta fram, och det är ju en händelse värd att markera då det var ett bra tag sen sist. Det är så illa att miniräknaren på jobbet slutat funka - den är solcellsdriven och står alltid på laddning i en fönsterpost. Men vad hjälper det när det knappt är dagsljus!!
 
Och nu är det nog dags för sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0