Musikmultitasking

Men vilken stress! Kollar svensk och norsk schlager - samtidigt. Det är final i Norge ikväll, och deltävling 2 i Sverige (har fortfarande inte hört en ton från den första). Trodde visserligen att jag tappat SVT1 och SVT2 från mitt programutbud, men det visade sig när jag slog över till analog sändning att jodå - där var de!
 
Egentligen hade jag tänkt cykla samtidigt - i tillägg till spännande filmer (som jag skrev häromdagen) så brukar man ju kunna hålla tempot uppe till musik. Men jag har fullt upp med att zappa... :)
 
Apropå spännande filmer så lånade jag med mig Hajen från jobbet igår. Den har man ju sett ett par gånger - och den är närmare 40 år gammal (kom 1975) - men den är fortfarande spännande. Trampade 15 km i full fart och kunde säkert fortsatt ett bra tag till - men så blev jag törstig, klev av cykeln och hällde upp lite Loka... och sen hamnade jag på mystiskt vis i soffan och såg resten av filmen i horisontalläge. Hur gick det till?!
 
Åter till schlagern: vad jag tycker? Nja. Ingen hit så långt.
 
En liten knorr: känt folk i svenska schlagern! Magnus som kompar Joacim Cans på nyckelharpa är från Bullmark och spelade på en av skolavslutningarna i Sävar (tror jag gick på högstadiet då). Och Tone Damli Aaberge har jag träffat! Då var hon visserligen mellanstadieelev och kom med sin klass på besök på Sogndal folkebibliotek - men ändå...! Hon var med i norska schlagern häromåret och blev tvåa:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0