Vårfest

Snacka om att ha bytt jobb vid precis rätt tidpunkt! Inte bara flyttade jag över gränsen precis när man på den svenska sidan får en extra semestervecka (i Norge kommer den först vid fyllda 60) - dessutom har jag blivit uppvaktad på 40-årsdagen, fast den är ett halvår bort!! Vi har haft vårfest med jobbet ikväll, och då passar arbetsgivaren på att uppmärksamma alla som fyller jämnt under året (eller, jag vet inte, men jag antar att det är 40-, 50- och 60-åringarna). I år är vi två 40-åringar, som dessutom råkar jobba på samma filial. Ingen av oss vill väl egentligen kännas vid att 40-årsstrecket närmar sig (vi fyller båda på senhösten) men det är ju alltid trevligt att bli grattad! :)

Eller som chefen sa: "De som börjar jobba när de är typ 31 får vänta nästan ett decennium på att bli uppvaktade, andra jobbar i två år och somliga bara i två månader..." Jaja, fast jag har faktiskt jobbat i tre och en halv!! :)
 
God mat var det också, på Järnspisen.
 
Och blommor fick vi!
 


Nu snart sängen, för det blir en tidig morgon. Ska hämta upp pappa i Norrfjärden och så bär det av vidare till Vännäsby där vi ska fira lillasysters födelsedag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0