Ny byrå

Ha! Häromkvällen var jag för första gången med på budgivning på Piteås Köp- & säljsida på Facebook. Har varit på jakt efter en ny byrå till sovrummet, men inte hittat nån som jag tyckt passat. Men så var det nån som ville sälja sin Malm-byrå från IKEA (h123xb80xd48). Och jo, den ville jag ha! Budgivning fram till ett visst klockslag - och den sista minuten haglade buden. Jag hade bestämt mig för att följa med upp till 700:- och sen ge mig. Men det behövdes inte - med 620:- var jag den sista som hann lägga bud. Tjohej! :) Nypriset är 1199:-, den jag köpt är i nyskick. Och extra stadig då den inte bara är hopskruvad men också limmad. Och tänk - bara att slippa montera en IKEA-möbel som säkert består av 1000 delar... :) Har hämtat den nu ikväll - tur jag har en rymlig bil, det var inga problem att få in den. Lite tyngre då att få den upp till lägenheten, men väldigt lägligt kom det en karl och gick förbi porten när jag höll på att släpa in själva stommen, och vips hade han hjälpt mig att få den upp på andra våningen! Sen var det enkelt att bära in lådorna och sen styra hela schabraket på plats.

Den gamla byrån (h85xb80xd40) ser onekligen ganska fjuttig ut i jämförelse... :) Den har jag ärvt efter farmors syster. Helt OK möbel, men börjar bli lite ranglig och rymmer nog bara hälften så mycket som den nya.
 
Nu återstår bara att flytta över allt som ska ner i lådorna. Typ underkläder och sånt. Fast jag har dyrt och heligt lovat mig själv att rensa i röran och bara lägga ner sånt jag faktiskt använder. Det får dock bli en annan kväll, nu tog energin plötsligt slut... :)
 
Gamla byrån:
 

Nya byrån:
 

Stor & liten... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0