Full dag

Hm, det har inte varit så mycket lugnare idag... klev upp 06.15 och började baka biskvier. Hann ut och vattna, rensa lite ogräs samt köra en vända med trimmern framför bagarstugan innan det blev dags att göra fyllningen. Var färdig 12.50, då blev det en liten paus innan jag cyklade ner till Byviken och såg genrepet av Holmö sommarteaters uppsättning "Flyglarm - Holmön i krigets skugga". Vann biljetter men upptäckte att jag inte har möjlighet att gå på någon av föreställningarna - men blev inbjuden att komma idag istället. Vilken tur man har! :-) 

När jag kom hem frostade jag av frysboxen som vi har stående i farmors kök. Kanske inte så smart på årets (hittills) varmaste dag, men den var rejält nerisad och dessutom skulle jag hursomhelst tömma den för att orka lyfta och få på plats ett droppskydd under den. Det visar sig att kondensen har förstört den gamla korkmattan, nämligen... men fukten har inte hunnit tränga djupare än så. Puh!

Nu funderar jag på om jag ska orka samla krafter och baka en kaka innan jag packar och stupar isäng. Färjan går 08.00, ska förbi i Sävar och duscha, sen göra ett par ärenden i Umeå - och så bege mig mot födelsedagsfirandet... :-) 

PS. Kom en kraftig åskskur för en stund sen. Bara regn här - men uppe i byn har det tydligen haglat!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0