Effektiv - ibland

Äsch då. Det blev tvärnit igår kväll. Efter promenaden, framåt halv sju sådär, lade jag mig på soffan för att läsa en bokpratsbok som skulle presenteras i morse. Det gick... inte alls. Hann väl max två sidor innan jag somnade. Vaknade 00.45...! Sen läste jag till 02.00, ställde väckarklockan på 05.20 och läste resten. Jo, jag hann! Även om presentationen blev lite sådär. Vågade inte avslöja min (bristande) taktik för eleverna... :)
 
Ikväll är det bättre bevänt med effektiviteten! Smet lite tidigare från jobbet för att hinna hem innan snöstormen brakade in med full kraft, och sen dess har jag hunnit städa lite, tvätta sex maskiner (tog med en massa sängkläder från Holmön), vattna blommorna, skriva ett protokoll samt skicka flera mail som jag skjutit upp. Och förberett morgondagens båda bokprat. Och detta på en 2-dag! Det magiska tricket är att inte närma sig soffan... ;)
 
Fast nu håller orken på att tryta, så snart är det dags att gå ner och hämta lakanen som hänger i torkrummet och sen leta sig i säng.
 
Imorgon får det bli deklarationen, för den har jag inte hunnit till idag. Att man alltid ska vara ute i sista minuten med sånt där man inte gillar...!
_ _ _ _ _

Fniss, skulle vilja ha en sån här! :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0