En mästerlig folkfest

... är det i Piteå. SM-vecka med andra ord. Fast jag missar det mesta... inte ens helgens längdåkning hinner jag med, ska jobba på stadsbiblioteket. Nåja, ingen fara! :-) 

I dag for jag i alla fall ner på stan efter jobbet för att kolla in den annonserade vintermarknaden som är en del av hela arrangemanget. Hm. Inte riktigt så mycket som jag trott, tog bara ett par minuter att scanna av. Köpte en donut (utan jordgubbsfrosting och utan att knöla ner den i vanten). Annars inget. 

Fast sen gick jag in på Indiska. Som har flyttrea. Och DÄR fyndade jag! :-) Kan inte påstå att jag behöver mer pynt precis, men det här blev det:


Ordinarie pris för allt: 740 kr. Reapris för allt: 331 kr. Sen var det 70% på rean så jag betalade en hundring. Helt OK!! :-D 

Och sen körde jag till Djupviken och hämtade två skåp som jag ropade in på Piteås köp&sälj-sida igår. För 210 kr. För båda!! Komplett med belysning. Blir bra för mina äggkoppar... :-) 
Slagborrmaskin har jag (inköpt på samma sida i somras, för en femtilapp), däremot skulle jag haft en handyman i mitt liv för jag törs inte attackera väggen själv - så när de kan monteras står än så länge skrivet i stjärnorna... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0