Åsså hem igen

Det kändes rätt OK när jag vaknade igår morse, så jag bestämde mig för att ta cykeln tillbaka till Piteå. Mysig förmiddag med Ann-Cathrin, och ett stopp på loppisen i Folkparken (med 20+ äggkoppar i cykelkorgen som följd) - sen trampade jag iväg. Fick sällskap en bit förbi Kåge. Kul! :-) 













Cyklade i en båge runt Ostvik och Östanbäck för att undvika en del av den hemska grusvägen längs E4:an - men svängde fel i en korsning och missade den helt och hållet! Istället hamnade jag ute vid havet och tog en paus i Furögrund. Det blev lite längre men gjorde absolut ingenting...! 





Lätt medvind stora delar av vägen, och inte så jobbigt som jag hade trott.

Finnträsk:



 

Blåsmark:



Men visst, jag var rejält sliten när jag kom hem, och hade riktigt ont i knäna och rumpan. Gruvade för hur det skulle kännas i morse, men så illa var det faktiskt inte. Har till och med varit ute på en ny tur ikväll, bara för att testa. Först till macken för att köpa cykelkedjeolja då den nya kedjan redan gnisslar betänkligt (tror Skellefteå-turen var värre för den än för mig, hehe) - men sen fortsatte jag en bit till... och landade på 22,5 km. Fin kväll! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0