Pizza

Panget har fått nya ägare! Eller, nu heter ju restaurangen inte Panget längre, utan Byvikens Wärdshus / Novas Inn. Men i alla fall! Det lär nog fortsätta heta Panget i folkmun ett bra tag till... :)

Och för första gången har vi nu en restaurang på Holmön som har öppet året runt! Eller det är i alla fall de nya ägarnas intention. Under vintersäsongen har de dock bara öppet på helgerna - kanske inte så konstigt på en ö med nånstans kring 35 bofasta... :) De gjorde ett undantag under älgjaktsveckan då de hade öppet alla dagar - smart drag. Dessutom passade de på att lansera sitt senaste erbjudande: hämtpizza! Vilket vi förstås inte var sena att prova på. Med namn som Begrudden, Trappsand, Skatan och Byviken kan det väl inte bli annat än succé? :) Vi testade tre olika varianter och kan intyga att de smakade bra! Det var en nästan surrealistisk upplevelse att köra ner till Byviken och hämta dem...

Dessutom är man nu i full gång med modernisering/renovering av lokalerna. Tror nog att alla öbor håller tummarna för att gänget som tagit över ska lyckas med sitt uppsåt. De kommer t.o.m. att servera julbord!! Låt oss hoppas att vädergudarna är med dem de dagar det gäller, så att hugade matgäster kan och törs komma sig ut med färjan... :)









 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0