Mer film

Tills dess jag lyckas montera nån form av bokstativ på cykeln så att jag kan läsa samtidigt som jag cyklar (jag är en ivrig anhängare av multitasking) så blir det en hel del filmtittande medan jag trampar. I måndags kunde jag konstatera att danskarna har väldigt underlig humor - köpte den här filmen på rea på Hemmakväll för ett tag sen:


... och tänkte att kombinationen av Nikolaj Lie Kaas och Mads Mikkelsen tillsammans med "storsuccé på bio" lät lovande. Men gudars skymning vilket underligt spektakel. Jag skrattade EN gång. Kollade på klockan desto fler. Tvingade mig igenom hela filmen men kan lova att jag INTE kommer se den igen...!

Kvällen efter satsade jag på filmatisering av en Cecilia Ahern-roman (som jag dock inte läst). Supermysig feelgood - britterna kan konsten att kombinera humor och allvar:


Och igår kväll blev det en klassiker:


Jo, jag är rätt svag för Michael Fassbender... 😊 
Dessutom svag för just Jane Eyre - både boken och filmatiseringarna. Den här har jag sett en gång tidigare, men den tål att repriseras. För att inte tala om versionen med Ciaran Hinds - den måste jag ha sett minst fem gånger... länge sen sist, dock, då jag har den på VHS och spelaren inte längre funkar. Kanske måste kolla om den finns som DVD på stadsbiblioteket när jag jobbar där imorgon...!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0