Omoget



Hm. Jag misstänkte det. Vad då? Att blåbären på Korgfjellet inte hunnit mogna! Men eftersom jag helst håller mig ovanför trädgränsen när jag plockar bär på egen hand - annars går jag säkert vilse i skogen - så fick det bli fjället i alla fall. Och ganska snabbt ändrade jag fokus från bärplockning till fotografisk expedition. Himla vackert!!

Typ en och en halv liter fick jag ihop i alla fall. Men mer ska det bli under hösten! Inte för att jag behöver några bär för egen räkning - har massor kvar sen i fjol och förra året - men dels är det kul att plocka (särskilt tillsammans med Unni), dels finns en gentleman hemma på Holmön som hemskt gärna vill ha bär... och jag har lovat göra vad jag kan... :)

Särskilt varmt var det dock inte. Blåsigt och +9. Fast jag var förnuftig nog att ta med gummistövlar den här gången (till skillnad från i fjol), så jag var varm och torr om fötterna. Men shortsen ger jag inte upp!! :)





   





 



PS. Hyresvärdarna överraskade mig när jag kom hem - med att ha gallrat rejält bland träden på tomten. Jisses så mycket ljusare det blev!!



PS.2. Vill ha!! Här finns en massa roligt: http://www.zazzle.com/librarian+tshirts
... fast vad ska jag satsa på? Beslutsångest... :)

     



Kommentarer
Postat av: Tova

Förstår din beslutsångest. Nummer 1 tycker jag var kul! Jag röstar på den. ;)

2010-08-15 @ 23:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0