Slut på ledigheten

Hoppla. Som vanligt har semesterveckor en tendens att gå fasligt fort. Två veckor i Sverige bara swooooshade förbi och nu är jag tillbaka i Mosjøen. Men eftersom jag stormtrivs på jobbet måste jag ju erkänna att jag ser fram emot morgondagen... :)

Äntligen har jag obegränsad internettillgång!!! Men nätet är trögt ikväll, så jag nöjer mig med att lägga ut ett par bilder - det kommer fler efterhand.


Vintersol i höjd med Storuman i eftermiddags. Vackert, vackert...

... men sen körde jag rätt in i en snöstorm. De sista milen var riktigt vidriga, med snö, spårig väg, halka och snörök som gav känslan av att köra i en mjölsäck. Hade det inte varit för baklyktorna på bilen framför så hade jag inte vetat var vägen gick! Läbbigt.

Så det första jag fick göra när jag kom fram var att skotta snö. Vilket jag har en viss erfarenhet av - det var nog bara två eller tre dagar under julledigheten som jag inte skottade. Nåja. Varför klaga? Bra träning! :) Även om det blev lite väl mycket av det goda emellanåt: gick och lade mig vid 01-tiden på nyårsnatten. Vaknade till strax efter sex - och upptäckte att det lyste nere i hallen. Tassade ned och mötte min kraftigt förkylde far som såg ut att vara på väg ut. För att skotta. Nehej, det tänkte jag inte gå med på! Så för att hindra honom från att bli ännu mer förkyld var det bara att hoppa i hans storstövlar för skolös kunde han ju inte bege sig ut. Logisk slutledningsförmåga. Alltså var jag igång med snöskottning typ kvart över sex på nyårsdagens morgon. Lite väl tidigt. Och sen blev det fyra vändor till under dagens lopp. Det ville inte sluta snöa!!!


Snö, snö, snö!

 
Begränsad utsikt från syrrans fönster...


Kommentarer
Postat av: Anki

Vilken fantastiskt vacker vintersolsbild! Vykortsvarning!

2010-01-04 @ 22:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0