Motvind

Men alltså!! Hur dålig tajming kan man ha?!

Jag cyklade till jobbet imorse. Nog så spännande, då det fallit ca 5 cm nysnö under natten. Men skam den som ger sig - jag bromsade mig nerför backen så jag var alldeles skakig i benen innan jag kom ner på planare mark (där snön dessutom hunnit tina). Ville inte riskera att i full fart köra ner i nån av alla sprickorna i asfalten, säkrast då att ta det lugnt (det var ju halkigt här och där i tillägg). Och till jobbet kom jag, oskadd och i god tid.

Sen har det varit rätt OK väder under dagen, med en solglimt här och där och i stort sett uppehåll.

Men när jag skulle hem! Då bestämde sig någon för att öppna himmelens portar och vräka ner snö!! Och är det nåt jag har lärt mig efter snart tre år i Mosjøen så är det att här blåser det alltid åt samma håll - mot dig. Fysj!! Glasögonen murade igen, byxorna blev alldeles blöta och jag flåsade som... hm... en gris? Kom mig sent om sider hem och vad händer? Hinner bara få på mig torra kläder, tittar så ut och ser att SOLEN SKINER.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

Nåja. Bra motion i alla fall... :)

Vet förresten inte hur jag ska bete mig - å ena sidan antar jag att det är nyttigt att kliva upp tidigt och gå eller cykla till jobbet, även om ögonen går i kors. Å andra sidan rapporteras det att man blir tjock av att sova för lite. Vilket dilemma.
_ _ _ _ _

Dagens ungdom?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0