Segt

Alltså. När det tar dryga halvtimmen att komma ut på internet, då är man liksom sådär lagom less innan man ens kommit igång med att blogga... därför blir det ett kort inlägg innan jag loggar ut igen.

Har förresten lovat mamma att fixa en ny dator. En bärbar. Och med sån där bingel elller bongel eller dongel eller vad det nu heter. Nån som har ett bra tips? Behöver inte vara nån dunderdator/uppkoppling, bara det går att surfa en aning snabbare än i dag så är hon nöjd. Just nu har vi en uppkoppling via Telia modem på 50.6 kbit/s. Seeegt.
_ _ _ _ _

Tjohej! Idag blev vi färdiga med höräfsningen!


_ _ _ _ _

Vi fick faktiskt lite regn igår natt, 5 mm ungefär. Inte mycket, men alle monner drar som man säger i Norge. Enligt SMHI ska det visst komma mer på lördag. Vi får väl se...
_ _ _ _ _

God natt!

Kommentarer
Postat av: Per

Dongel. Fast de är ofta i form av en pinne i stället. På Holmön (Myrorna) har man bara tillgång till Edge, vilket ger en upplevd hastighet som bara är något bättre än telefonmodem. Det bästa för er (fast dyrare) tycker jag skulle vara den lösning som släkten i Brunträsk har valt: Net 1:s "Kraftpaketet" <http://www.net1.se/privat/bredband-kraftpaketet.aspx>. Placera modemet mot väster (t.ex. köksfönstret). Det är samtidigt en trådlös router så att du kan sitta i bagarstugan och blogga samtidigt som modern läser lillasysters blogg i vardagsrummet. Apparaten är något otymplig, men att bära den fram och tillbaka till fastlandet två gånger om året är inga problem.

2011-07-15 @ 10:31:02
Postat av: Marie

Låter klokt det Per skriver! Fixa det så det blir mer blogg! Har Eva en blogg?

2011-07-15 @ 18:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0