Möjligen...

Hehe, visa av skadan lägger yr.no ut följande varning:

OBS-varsel for Helgeland: Tirsdag og onsdag mulighet for lokalt store nedbørmengder.


Jahaja. Stickordet här är "möjlighet". Den som lever får se, med andra ord!

Vi skulle haft friluftsdag idag, men igår morse bestämde sig skolledningen för att ställa in den. De hade kollat prognosen och utifrån den var det inget snack om saken. Meeen... idag har det varit rätt OK. Bara en och annan regnskur. Fast nu håller det på att surna ihop igen. 
_ _ _ _ _

Det kändes lite konstigt att inte vara på quiz igår - det är ju uppehåll till efter påsk. Men jag fick tiden att gå ändå - bakade 85 biskvier, sydde ihop en liten mormorsrutefilt, såg Big Bang Theory och lyssnade tre timmar på en ljudbok.

Men. Jag städade inte efter mig... så nu har jag sanerat köket, även om en del av disken återstår. Nåja, den kan stå tills imorgon. Nu ska jag börja sy ihop nästa filt (och jadå, bild kommer så småningom). Förresten, hur stora tycker ni att barnvagnsfiltar ska vara? Förslagen på nätet varierar från 50x70 till 70x90. Jag har siktat in mig på nåt slags mellanting.
_ _ _ _ _

Ska vi gissa att det här kan bli nästa stora filmprojekt? Bara att hålla tummarna - för boken (det är bara den första som kommit ut på norska än) är skitbra!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0