Breaking Dawn

Idag har jag haft en lååång städa/fixa/röjadag med bibblakollegorna - eleverna har varit lediga och lärarna har haft studiedag, och vi körde vårt eget race på bibblan på studiested Sentrum. Två timmars övertid blev det innan vi gav oss, men sen avrundade vi dagen med middag på Provence och sista Twilight-filmen på bio. En helt OK fredagskväll! :)
 
 
Filmen? Jag har inte riktigt bestämt mig än, men förstaintrycket är att den är helt OK (får kanske ta ett nytt Twilight-maraton när den kommer ut på DVD, hehe). Läste en artikel där Kristen Stewart berättade att man gjort om slutet och undrade hur i friden det skulle gå till - men det funkade!
 
Och ja, vi drog upp medelåldern rejält - filmen har 11-årsgräns i Norge, och det märktes på publiken. Ganska många fnittriga småtjejer...
 
I helgen ska jag ta det lugnt och hålla käft. Är förkyld, och idag har jag pratat alldeles för mycket. Nu har jag tappat rösten...
 
Å andra sidan skulle jag bakat fler biskvier... och pepparkakor... och... tja, vi får se vad det blir! Nu ska jag i alla fall krypa isäng. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0