Bli kjent-dagen

Tänk! Vi klarade oss undan regnet under hela "Bli kjent-dagen"! Fast nu, när eleverna gått hem och jag sitter kvar på bibblan för att försöka få ordning på ett och annat, så vräker regnet ner.

En del av aktiviteterna visade sig kräva uppoffringar från lärarnas sida - jag är t.ex. INTE avundsjuk på dem som ansvarade för stationen "Vannskrekk": de fick i tur och ordning sätta sig på en stol med en vattenfylld ballong över sig, medan eleverna med bollar försökte träffa en anordning intill som släppte ned nämnda ballong i huvudet på den stackare som för tillfället satt under. Rätt många elever var duktiga på precisionsskytte att döma av antalet lärare med blöta jackor och allmän "wetlook"! :)

Jag var alltså en av de ansvariga för grillning av korv och majskolvar - vilket gick bra, vi hade jättekul! Fast det blev lite kaos när det visade sig att korvbröden inte hunnit tina... så vi fick lägga även dem på grillen. Det där med att stå i kö hade nog ungdomarna aldrig hört talas om, och det blir rätt trångt när sisådär 450 personer vill ha mat samtidigt... Men alla fick mat till slut, och sen avslutades dagen med fotbollsmatch mellan elever och lärare. Ärligt talat, jag hängde inte riktigt med men jag TROR att eleverna vann.
Så här såg det i alla fall ut:
(en del kom i riktiga fotbollsskor, andra spelade i skyddskläder inklusive skor med stålhätta... och lärarmålvakten hade vandrarkängor!)

image103


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0