En spegelblank sjö



Så här såg det ut längs Krutfjellvegen igår. Vackert, vackert!

Smällvarmt på jobbet idag - uppemot +30. Stön. Och inte är vi många som jobbar: en av tjejerna på kontoret, en lokalvårdare, en vaktmästare - och så jag. Samt två mattläggare som är igång med att byta matta i vårt magasin - den blivande myshörnan! Där ju också IKEA-soffan ska stå - fast än så länge ser den ut så här:



Informationsdisken är nu ihopskruvad och klar - och den blev jättejättebra!! Fast den syns knappt bakom alla möbler som står ivägen... (mattläggarna behöver svängrum).



Förresten, ett gäng vägarbetare är också på plats. Parkeringen utanför skolan ska asfalteras om, och idag har de kört fram och tillbaka med ångvältar. Jag hade alla fönster öppna för att inte storkna i värmen - men hade behövt hörselkåpor istället. Jädrar vilket liv de för, de där maskinerna! (och nu menar jag inte den lilla pyttegrävskopan som råkande fastna på bild)


_ _ _ _ _ 

Lika bra att passa på när jag nu sitter på jobbet och bloggar - och har en snabb dator. Här kommer en bildkavalkad från Byviken i helgen:

     

     

     

 

Till sist: så här såg det ut på kusinens ladugårdstak i fredags när han och familjen rensat och fileat abborre och kastat ut renset. Massa hungriga pippifåglar! Och gissa om de lämnade spår efter sig?! Massa fågelbajs...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0