Aooo!!

Min arma rygg!!

Fick just ögonen på en kartong med böcker som jag inte kan påminna mig att jag beställt. Mycket riktigt, den innehåller 45 ex av engelskboken som åk 1 på vårdprogrammet använde i fjol - men som inte ska användas i år.
Hjälp, har jag beställt fel?!?! Har skyndat mig att dubbelkolla alla beställningar - de stämmer, tack och lov. Och har dubbelkollat fakturan - stämmer även den, vi har inte debiterats för dessa böcker utan för dem vi ska ha.

Men nu har jag gått igenom alla kartongerna för att kolla att vi fått rätt antal av den rätta boken, så att bokhandeln inte har förväxlat titlarna. Naturligtvis är det ju det första man ska göra, kolla att leveransen stämmer - men med 34 blytunga kartonger innehållandes ca 1700 böcker hade jag tänkt mig att kolla upp det hela allt eftersom jag registrerar böckerna i vår katalog, detta för att slippa lyfta och flytta på alltihop mer än nödvändigt. Pyttsan.

Och självklart låg de böcker jag var ute efter längst ner.

Nåväl. Nu fick jag mig en liten sitta-och-knappa-på-datorn-paus! :)
Så efter att ha klagat min nöd är det väl bäst jag återgår till plastningen...


Kommentarer
Postat av: Marie

Hörru, vi hade en gång en vaktmästare som inte förstod hur man kunde pricka av 1,5 PALL med läromedel. Då frågade jag om han ville komma och pricka av några LASTBILAR med varor till COOP. Han såg konstigt på mig då... Det är lite skillnad på skolor och affärer!

2009-08-02 @ 15:30:33
URL: http://mariechjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0